Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Юта

Имот за продажба в Юта

Юта е американска държава, характеризираща се с огромни пустини и планини Wasatch. Солт Лейк Сити е столицата и се намира около Храмския площад, дом на църквата "Мормон", и отнема неговото име от голямото солено езеро в северозападната част на града.

Юта граничи с Колорадо, на североизток с Уайоминг, на север с Айдахо, на юг с Аризона, и на запад с Невада. На югоизток също с Ню Мексико. Пазарът на недвижими имоти в Солт Лейк Каунти се възползва от още една година на силен демографски и икономически растеж и много благоприятни ипотечни ставки. За шеста поредна година средната ипотечна ставка е по-малка от 4%.

Средната продажна цена на имот за продажба в Юта, по-специално в Солт Лейк Каунти, се е увеличил с 10% през 2017 г., отбелязвайки 6-та поредна година на увеличение на цените.

Без съмнение, Солт Лейк Сити се класира като метрополис в момента сред най-добрите пазари на недвижими имоти през 2018 г., така че едно от най-добрите места за търсене на имоти за продажба в Юта.

Въпреки че може да е най-евтината държава, в която живеят, цената на живот в Юта е по-добра от средната за страната.

По тази причина не е изненадващо, че разходите за живот са по-интересни за специалистите от Силиконовата долина, които се опитват да поемат по-високите разходи на Калифорния.

Друга причина, поради която хората избират да живеят за продажба в Юта, е нейното класиране като една от най-безопасните държави в нацията, всъщност тя е на 9-о място.

Статистиката показва, че Солт Лейк Сити е град с най-бързо растящите наеми в страната.

При избора между плащането на по-висок или по-нисък наем, много Utahans решават за продажбата на имота в Юта.

Причини, които привличат много хора да се преместят тук са: бизнес възможностите, растежът на работните места и статистиката на разходите за живот са най-интересните характеристики, но и красотата на държавата.

Според нови изследвания от университета в Юта, бумът на пазара на недвижими имоти в Юта е над работните заплати, заплашвайки състоянието на жилищна криза на достъпни цени.

От 2010 г. насам Юта е най-популярната и най-бързо развиваща се страна в САЩ и поради тази причина има увеличение на търсенето на имоти за продажба в Юта. Също така, най-достъпните лихвени проценти за тези, които получават доход, е по-трудно да се купи имот за продажба в Юта.

  •  
    Преместване в Юта. Емигранти и живеят в Юта

      Без съмнение Америка е един от най-търсените континенти, когато се предполага, че ще променим радикално живота. Дали за ограничен период от време, като например почивка за учене или релаксиращо пътуване, или за постоянно възстановяване на ежедневието от нулата, няма значение. Всичко ще дойде в ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 7906

За продажба Къща в стопанство, Юта, Salt Lake City, Salt Lake City, Call for more detail

413,772.29BGN
За продажба
Къща в стопанство

242 m²
3bd/2.5ba модернизирани модерна къща
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB